Banden | Accessoires | Onderhoud & herstelling | Openingsuren | Over ons

Steady Stand


Steadystand wielklemmen - Kostprijs
Steadystand Fixed ( te monteren 11-19" velg, 100 - 130mm breed) : 89€ inclusief BTW
Steadystand Garage (16-18" velg, 100-130mm breed) : 99€ inclusief BTW
Steadystand Multi Fixed (te monteren, alle velgmaten) : 159€ inclusief BTW
Steadystand Multi Garage (alle velgmaten) : 199€ inclusief BTW
Steady Stand Cross / Enduro (18-21" velg, 90-100 mm breed) : 139€ inclusief BTW !!! NIEUW !!!
Verzending: +7,5€ binnen België.

 

Enkele foto's (klik om te vergroten)
Steadystand Fixed
Steadystand Garage
Steadystand Multi Fixed
Steadystand Multi Garage
Steadystand Cross Enduro

 

Enkele video's
   

 

Bijkomende informatie
Dat uw motor is gebouwd voor de weg merkt u meteen wanneer u hem wilt wegzetten in uw garagebox en wanneer u eraan wilt sleutelen, poetsen of de machine vervoeren. Het is net of de motor er zich tegen verzet. Uw fiets staat in de garage scheef op zijn zijstandaard en neemt daardoor te veel ruimte in de altijd volle garage of werkplaats. De scheve stand is niet handig bij het poetsen en sleutelen. Ook het vervoeren van de motorfiets is vaak geen sinecure.

Al deze problemen behoren tot het verleden voor de eigenaar van de Steadystand. In het vervolg hebt u slechts de helft nodig van de ruimte die de machine tot nu toe in beslag nam. Poetsen en sleutelen wordt een fluitje van een cent, want in de Steadystand staat uw motorfiets rechtop en als een huis. Wanneer u de Steadystand gebruikt in combinatie met een paddockstand heeft u geen hulp meer nodig om uw paddockstand te bedienen
Monteert u de Steadystand met behulp van de reeds aangebrachte gaten in de aanhanger, dan wordt ook het tot nu toe vaak zo lastige vervoer een fluitje van een cent. Eenmaal in de Steadystand gereden, kan de machine geen kant op en maakt u op uw gemak de sjorbanden of de Kya Tyre Down vast. Dezelfde gaten zijn natuurlijk ook te gebruiken voor wie de Steadystand een vaste plaats in de garage of werkplaats wil geven.

Het geheim van de Steadystand schuilt in het uitgekiende gebruik van de zwaartekracht. U rijdt of duwt de motorfiets over het kantelmechanisme, en door het eigen vóór- en neerwaartse gewicht wordt de motor muurvast verankerd. De robuuste antislip delen verzekeren verder een vaste grip op vrijwel elke ondergrond.
Een ander sterk punt van de Steadystand is de eenvoud van het ontwerp. Wie de alternatieven die op de markt zijn bestudeert, ziet een veelheid aan materiaal dat uiteraard allemaal bewerkt moest werden. Het is duidelijk wie dat gaat betalen: U. Vergelijk en overtuig uzelf.

De Steadystand fixed is recent uitgebreid voor alle bandenmaten van 11 to 19 inch, met een bandbreedte van 100 to 130 mm. Dit maakt hem geschikt voor alle baanmotoren van scooter tot BMW GS of Honda Varadero.
De Steadystand is te gebruiken in de garage voor motorfietsen met een bandenmaat van 16 tot 18 Inch en een bandbreedte van 100 tot 130 breed. Dit zijn zo goed als alle recentere nakeds, sport- en toermodellen.
Maar ook de bezitters van motorfietsen met bredere voorbanden kunnen bij ons terecht. Speciaal voor hen is er de Steadystand Multi , geschikt voor alle banden van alle choppers en cruisers.

De Fixed uitvoeringen zijn alleen geschikt voor montage op een vaste ondergrond, denk hierbij aan aanhangers en hefbruggen.

De Steadystand wordt geleverd in mat-zwart en de Steadystand Multi wordt geleverd in RAL 7016 Antraciet, een duidelijke montagehandleiding is bijgesloten.

 

Vraag vrijblijvend meer info: info@bandenboetiek.be
0476/65.19.85